HyggedagplejenTorsted

Hvem er jeg

Jeg hedder Mette Ellegaard Pedersen og er 49 år gammel. Jeg er gift med Anders, 52 år, der arbejder som salgschef. Sammen har vi 3 dejlige børn, Morten 19 år og Andreas 21 år, begge bor hjemme. Vi har også Ida, 24 år, der er flyttet hjemmefra.

Jeg har arbejdet i den aldersintegrerede institution Solstrålen, i Hatting i 10 år som pædagogmedhjælper. Hovedsagligt i børnehaven, men var også omkring vuggestuen. Derefter gik jeg efter eget valg, hjemme ved vores 3 børn i 6 år. Da vores den mindste begyndte i skole, startede jeg på arbejde igen, som serviceassistent. Det var jeg i 2 år. Men jeg savnede arbejdet med børn rigtig meget, så jeg var så heldig, at få et vikariat ved horsens kommune, som dagplejer pr 1/2 2013. Dette var jeg helt utrolig glad for. Så da vikariatet stoppede 31/12-13 (der var ikke mulighed for forlængelse, grundet faldende børnetal), valgte jeg at starte op som privat børnepasser (jeg er godkendt af Horsens kommune, der fører tilsyn, både anmeldt og uanmeldt).

Jeg bor i et dejligt hus på Neptunvej 20 i Torsted, en stille og rolig villavej. Børnene har deres eget hyggelige legeværelse, men vi færdes i store dele af huset. Vi har en stor lukket og indhegnet have med rig mulighed for sjov og leg. Nærområdet byder på masser af grønne områder og flere legepladser.


Hvad kan jeg tilbyde jeres barn..

-En tryg og rolig hverdag

-Et 100 % røgfrit hjem

-Sund og god kost.

-De samme mennesker, store som små omkring jeres barn hver dag

-Gode inde og ude forhold

-Masser af smil, grin, knus, kram og tryghed.

-En glad, stabil, ansvarsfuld og engageret børnepasser🙂.

-Har falcks førstehjælpskursus til barnet 0-4 år (sommer 2021)

Har dette vagt jeres interesse kan I læse mere på de følgende sider og I er selvfølgelig meget velkommen til at kontakte mig på telefon 25 46 44 47, ganske uforpligtende.

Venligst,

Mette😀