Hvem er jeg

Jeg hedder Mette Ellegård Pedersen og er 48 år gammel. Jeg er gift med Anders 51

år, der er salgschef. Sammen har vi 3 dejlige børn Morten 18 år

, Andreas 20 år og Ida 23 år( Ida er flyttet hjemmefra)😀

Jeg har arbejdet i den aldersintegrerede institution Solstrålen i Hatting i 10 år som pædagogmedhjælper. Hovedsagligt i børnehaven, men var også omkring vuggestuen. Derefter gik jeg, efter eget valg, hjemme med vores 3 egne børn i 6 år. Da vores den mindste begyndte i skole startede jeg på arbejde igen, som hjemmeserviceassistent.Det var jeg i 2 år. Men jeg savnede arbejdet med børn rigtig meget, så jeg var heldig at få et vikariat ved Horsens Kommune som dagplejer pr 1/2-2013 dette var jeg helt utrolig glad for men vikariatet udløb pr 31/12-2013( der var ikke mulighed for forlængelse, grundet faldende børnetal), så jeg valgte at starte op som privat børnepasser ( jeg er selvfølgelig godkendt af Horsens kommune, der fører også fører tilsyn her, både anmeldt og uanmeldt besøg).

Jeg bor i et dejligt hus på Neptunvej 20 i Torsted, en stille og rolig villavej. Børnene har deres eget hyggelige legeværelse, men vi færdes i store dele af huset. Vi har en stor lukket og indhegnet have med rig mulighed for sjov og leg. Nærområdet byder på masser af grønne områder og flere legepladser.

Vi har en børnevenlig hund, Maxie 14 år. Hun er en glad labrador, der også fungere som effektiv støvsuger, når børnene har spist🙂. Hun ligger for det meste ude i baggangen og er selvfølgelig aldrig alene med børnene.

Hvad kan jeg tilbyde jeres barn..

-En tryg og rolig hverdag

-Et 100 % røgfrit hjem

-Sund og god kost.

-De samme mennesker, store som små omkring jeres barn hver dag

-Gode inde og ude forhold

-Masser af smil, grin, knus, kram og tryghed.

-En glad, stabil, ansvarsfuld og engageret børnepasser🙂.

-Har falcks førstehjælpskursus til barnet 0-4 år (sommer 2021)

Har dette vagt jeres interesse kan I læse mere på de følgende sider og I er selvfølgelig meget velkommen til at kontakte mig på telefon 25 46 44 47, ganske uforpligtende.

Venligst,

Mette😀